Våra tjänster

Vi har en mängd olika tjänster som vi kan erbjuda våra kunder och mycket av det går naturligtvis att få separat, dock rekommenderar vi att ni väljer flera alternativ, eller en paketlösning, då effekten av det blir betydligt bättre när de olika tjänsterna samverkar. Men det är såklart helt upp till er.

IT-Drift

Att hålla koll på servrar och att de är uppdaterade är ett omfattande jobb som dessutom inkluderar att backuper ständigt ska finnas tillgängliga och fungera för att göra eventuell problematik så kortvarig som möjligt. Det är också viktigt att ha rätt säkerhetslösningar för varje situation och vi kan erbjuda er serverdrift på många olika nivåer.

Man behöver också övervaka att systemen fungerar och de kritiska delarna är de primära. Detta för att hårdvaran ska fungera optimalt och just detta område här vi snart haft 10 års erfarenhet av att hantera. Ni kan lätt nå oss via sms, e-post, kundtjänst eller sociala medier för att påtala något som inte fungerar eller om ni bara vill ha en rapport på hur er IT-drift för närvarande är. Vi säkerhetskopierar även allt så ni kan vara trygga i att ingenting kommer att försvinna.

Co-location

Vi erbjuder också co-location, vilket innebär att du kan ställa dina egna servrar i våra serverhallar. Det är bra för företag som idag kanske sitter med servern i lokalen och har behov av bättre underhåll och en säker hantering, då är co-location ett mycket bra alternativ. Vi har en mängd olika serverhallar och skulle det vara så att ni inte själv kan lämna av dem som kan vi också hämta dem åt er. Efter att vi är överens så kommer ni att tilldelas era IP-adresser och ni kan med ens känna er trygga i att er server tas om hand på ett bra sätt med kunnig personal på plats om något skulle hända.

Serverhosting

Serverhosting innebär att all data ditt företag har ligger på våra servrar. Det blir då lätt för oss att hålla koll på allt och samtidigt snabbt och effektiv underhålla dina system så att du med maximal trygghet kan jobba på i vanlig takt. Skulle, som sagt, något uppstå så finns vi tillgängliga på många olika sätt för att problemet snabbt ska kunna undanröjas. Dessutom erbjuder vi med det hög säkerhet och driftpålitlighet.

Konsultuppdrag

Våra erfarna IT-tekniker kan besöka ert företag för att lägga upp en strategi för hur just ert företag bäst kan hantera IT-miljön och hur den bör se ut för att fungera optimalt efter era förutsättningar och behov.

Design och SEO

Vi kan även, med hjälp av GFD Webbyrå, fixa er design för era hemsidor och samtidigt jobba med sökmotorsoptimering, vilket garanterar er en hög position i sökmotorer som exempelvis Google.