Om oss

Vi här på 300m3 startade vår verksamhet redan 1998 och har därmed över tio års erfarenhet av att hantera nät och data. Vi har under åren tydligt märkt ett ökat behov av våra tjänster och det verkar inte som att trenden avtar, utan snarare går stadigt uppåt. Tack vare våra många kunder, från småföretagare till större koncerner, kan vi visa upp ett brett register av lösningar som passar alla, oavsett hur stort eller litet företag man har. Det är också med en ödmjukhet vi tar till oss av det stora antalet nöjda kunder och vi vet att vi kan fortsätta att bli bättre, för ju mer tekniken utvecklas desto mer måste vi hänga med i för att förstå och hantera, något vi hittills gjort med bravur.

Vi vill vara er perfekta leverantör och tack vare att vi är utrustande med både modern teknik och erfaren personal vet vi att det är möjligt att hitta precis den lösningen som passar för ert företag och det behovet ni har. Vi vill inte heller vara krångliga i våra avtal, med onödiga bindningstider och så vidare, för är ni inte nöjda med det vi gör så ska ni inte heller behöva vara kunder hos oss. Hittills har det dock inte hänt att någon varit så missnöjd med oss att avtalet brutits och vi hoppas att vi fortsätter leverera precis lika bra som vi gjort i ett drygt sekel.

Att vi är tillgängliga för våra kunder är ett av de viktigaste målen vi har. Det är där vi har vår styrka. Vår supportavdelning är stor, för att hjälpen ska vara snabb och effektiv när den behövs.

300m3 ägs av tre delägare som alla har olika ansvarsområden:

Charlotte Pettersson, VD
Charlotte har startat många framgångsrika företag inom IT-branschen och kommer senast från ett uppdrag i Kalifornien där hon hade ansvaret för IT-miljön på en myndighet. Charlotte tog över VD-posten 2009 och styr skutan med en säker hand.

Daniel Levander, Tekniskt ansvarig
Daniel är vår tekniknörd som har ett förflutet från försvarsmakten där han arbetat med tekniska lösningar för försvaret. Han blev delägare 2010 och har ett antal tekniker till sitt förfogande för alla serverproblem och nätverksfel som kan uppstå.

Ola Brännholts, Supportansvarig
Ola är personen som ser till att maskineriet oljas och tack vare honom har vårt support-avdelning aldrig fungerat bättre. Med ett förflutet som personalansvarig samt olika engagemang i telekombranschen har han visat sig ha erfarenheten och kunskapen som gjort 300m3 till företaget det är idag.