Menu

Kärlek till det vackra

Det finns mängder med bloggar, vloggar, magasin och tv-program som handlar om inredning. Så varför ytterligare en inredningsblogg?

Det är så mycket mer

För att det inte enbart är “ytterligare en inredningsblogg”. Det är så mycket mer – det är passion, glädje, kunskap, kärlek, historia, inspiration, mångfald och själslig tillfredsställelse.

Inredning är regnbågens alla färger. Det är något som alla kan relatera till och ägna sig åt, som fritidssysselsättning eller professionellt. Paletten är enorm, vilket gör det enklare för var och en att skapa en egen stil. Hämta idéer, inspiration och tips från inredningsbloggar, tidningar, tv-program och designböcker. Kopiera inte, men härma gärna.

Kärlek till det vackra

Vi gör på olika sätt för att närma oss naturen, själslig ro och sinnesfrid. En del joggar, andra cyklar och vissa går på yoga. Matlagning, scrapbooking, virkning, trädgårdsarbete – alla är de aktiviteter som sysselsätter händerna och som kräver närvaro. Det är likadant med inredning.

Att förlora sig i en inredningsbok som är fylld till bredden med inspirerande och vackra bilder. Att bläddra i senaste numret av inredningstidningen och känna doften av nytt. Att förnya prenumerationen av trädgårdsmagasinet som man längtar efter att läsa varje månad. Det är vad vi kallar kärlek till det vackra.

Färg, form och stil är verkligen något som är personligt. Det är ingen som kan prata om rätt eller fel. De färger, former och stilar som tilltalar dig är DIN stil. Det är det denna blogg utgår ifrån – alla har rätt till sin egen stil. Vi ger dig inspiration, tips och råd på vägen och hoppas att du ska känna den passion, glädje och kärlek till det vackra som vi känner och vill förmedla.