Menu

Inredningsböcker med olika perspektiv

  • A – en inspirerande bok av designern Ilse Crawfords som delar med sig av sina tankar om miljöer, inredning och möbler samt inblickar i hennes egen barndom samt i studion och det egna hemmet.
  • Home – ger en exklusiv inblick i 25 utvalda personers hem, med personliga tankar och funderingar kring hemmets betydelse. Ta del av tankar och idéer från bland annat Paul Smith, Donatella Versace och Terence Conran.
  • Greenteriors – tack vare det ökade intresset för grön inredning, denna gång i form av gröna växter, har det belgiska onlinemagasinet Coffeeklatch gjort en inredningsbok som fokuserar helt och hållet på inredning med växter. Du får besöka arton olika hem där växter får ta plats.
  • Samtida svensk inredning – en samling av inredningsmagasinet Sköna Hems bästa reportage som innehåller exklusiva tips från magasinets egna inredare. En välgjord och bläddervänlig bok som har fokus på det klassiska och traditionella.
  • Ny nordisk design – i den här boken får du lära dig massor om nordiska designklassiker, samt njuta av otroligt vackra bilder från bland andra Svenskt Tenn, Swedese och Arabia. Boken är ett måste för dig som gillar nordisk design.
  • Elements of Style – i den här boken, som kan vara den perfekta inredningsguiden, delar författarinnan Erin Gates med sig av tips och bilder från sitt eget samt andras hem, som hon själv stylat under årens lopp.
  • The New Boho Handbook – i den här boken får du lära dig om hur du med hjälp av enkla tekniker kan skapa goda vibbar och en skön stil i vardagsrummet. Du får ta del av hundratals idéer, övningar och aktiviteter som syftar till att skapa positiv energi i ett hem.
  • In the Mood for Colour: Perfect Palettes for Creative Interiors – lång titel från inredaren Hans Blomquist som berättar om sin livslånga passion för färg och form. Lär dig att kontrollera känslorna med hjälp av färger som lugnar, förtrollar, upphetsar, intensifierar och triggar igång. Spännande, eller hur!