Menu

Coffe-table böcker

Begreppet Coffee-table böcker har använts i Sverige sedan ett bra tag tillbaka, och att använda inredningsböcker och snygga magasin som en del i inredningen har också varit trendigt länge.

Att lägga fram snygga, intressanta och trendiga inrednings- och designböcker på ett brickbord skapar ett snyggt och inspirerande stilleben. Därför vill vi ge dig några riktigt bra tips på snygga böcker som du själv kan inreda med. Eller varför inte köpa dem för att ge bort dem i present!

  • Chanel: Collections and Creations – Vem älskar inte Chanel! I den här vackert inbundna boken får du en exklusiv inblick i den ikoniska modeskaparen Coco Chanels privata arkiv. Du bjuds bland annat på originalskisser från den högt aktade modeskaparen och stilikonen Karl Lagerfeld.
  • In Vogue – En bok för alla som älskar både mode och inredning i allmänhet, och Vogues vackra och klassiska omslag i synnerhet. Boken innehåller även berättelsen om hur Vogue blev en av världens mest inflytelserika modetidningar.
  • Kate: The Kate Moss Book – 368 sidor fyllda av Kates mest kända och betydelsefulla plåtningar från hennes långa karriär som supermodell. Boken är framtagen av Kate Moss och den franske Art directorn och tidningsredaktören Fabien Baron.
  • Urban vintage: Skapa stilen med loppisfynd – Häng med in i New York-loftet, den dekadenta Paris-lägenheten, det surf-chica huset i LA och det humoristiska Londonhuset då Ida Magntorn besöker några av världens mest tongivande storstäder och visar upp fem olika hem och stilar.
  • Plain Simple Useful – Ännu en Inspirerande inredningsbok av Sir Terence Orby Conran, brittisk designer, restauratör och författare. I boken ges tips och exempel på hur man kan förbättra sitt hem genom smart förvaring och klassiska mönster.
  • Vintage French Style: Homes and gardens inspired by a love of France – Designern Carolyn Westbrook tar oss med till tio speciella platser, som alla har den perfekta franska vintagestilen gemensamt. Westbrooks egen bostad är ett av dem, tillsammans med storslagna slott och franska lantgårdar.